skip to Main Content

“HACCP prinsipləri əsasında qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi” mövzusunda seminar keçirilib

“HACCP Prinsipləri əsasında Qida Təhlükəsizliyinin Təmin Edilməsi” Mövzusunda Seminar Keçirilib

Avqustun 23-də Azərbaycan Sahibkarlar Konfederasiyasının təşkilatçılığı və Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun dəstəyi ilə “HACCP prinsipləri əsasında qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsi” mövzusunda seminar keçirilib.

Seminarda HACCP-ın yaranma tarixi, məqsədi, sistemin işləmə prinsipləri və nəticələri ilə bağlı Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun baş mütəxəssisi Elvin Quliyev çıxış edib.

Qida təhlükəsizliyi haqqında qanuna edilən əsas dəyişikliklərdən biri olan HASSP-a dair tələblər, mexanizmlər barədə sahibkarlara geniş təqdimat təqdim edilib.

Seminarda həmçinin sahibkarları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

Back To Top